Over ons

 

Graag stellen wij ons aan u voor als een betrouwbare leverancier van eersteklas groenten, fruit, verse kruiden, en panklare producten. Al meer dan 15 jaar leveren wij met ons enthousiaste team dagelijks producten van de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen.

In de (ruime) regio Den Haag zijn wij een bekend gezicht geworden bij grote en kleinere bedrijven, waaronder horeca en diverse instellingen. Centraal staat de wens van u als klant. Door persoonlijk contact met u , kunnen wij service op maat bieden. De afgeleverde bestellingen zijn dan ook maatwerk! Onze kwaliteit, service en het simpele bestellen hebben ervoor gezorgd dat wij een snel groeiende klantenkring hebben opgebouwd.

Hebt u speciale wensen, zoekt u een bijzonder product? Wij gaan voor u op zoek en zorgen voor tijdige levering. Wilt u advies over bijvoorbeeld de samenstelling van uw menukaart of over de seizoenen van bepaalde producten? Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wil u meer informatie over prijs en of artikelen? Of bent u zich aan het oriënteren naar een andere leverancier? Neem gerust contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden.