Welkom bij Van Binsbergen AGF

 

Ons motto: wij kunnen alles leveren mits in het seizoen van het betreffende product.

Onze gesneden producten worden door ons zelf gesneden, gewassen en gasverpakt. Uiteraard in de samenstelling die u wenst.

Mocht u vragen hebben over onze leveringsvoorwaarden, prijzen en of producten, neemt u dan gerust contact met ons op.

Liever direct bestellen klik dan hier.


 

Buiten het uitgebreide assortiment van aardappels groente en fruit vind u hieronder een aantal van onze specialiteiten.

 

Vergeten groenten zoals pastinaak, schorseneer en oerwortel zijn de trend van momenteel en waar consumenten zich steeds meer bewust van worden. Wij bieden u het gehele jaar een compleet assortiment aan van deze vergeten groenten.

Wij bieden u een ruim assortiment paddenstoelen, waaronder de bekende witte champignon, maar ook cantharellen, kastanje- champignons, shii-take en onze heerlijke paddenstoelmixen.

 

Dagelijkse hebben wij een verse aanvoer van diverse slasoorten zoals onder andere Rucola, Lollo Rosso, Frisee, Romasla en Mesclun mix. Ook maken wij vele slamixen voor u op maat.

Koppert Cressen (aanrader!) De smaakmakers voor vele gerechten. Wij bieden u het gehele assortiment aan van deze bijzondere Cressen. Denk hierbij aan de Atsina® Cress, Basil Cress, Daikon Cress, Mustard Cress, Shiso Purple en de Honny® Cress. Dit is slechts een greep uit het assortiment.

Onze eigenhandig gesneden producten worden door ons gewassen en gasverpakt. Varierend van gesneden verse groente, roerbakmixen, slamixen, diverse soorten rauwkosten en uiteraard fruitsalades.

Verse kruiden geven geur, kleur en smaak aan gerechten. Geniet van hun bijzondere eigenschappen en maak hiermee de gerechten helemaal compleet. Deze kruiden worden verpakt aangeboden.